Ga naar de inhoud

Eigen kledinglijn

De beste kwaliteit kleding & opdruk

Start je eigen kledinglijn met eigen borduring

Bent u ondernemer in de kledingbranche en wil je eigen kleding laten borduren? Dan bent u bij PRO Borduren aan het juiste adres. In onze eigen borduurstudio kunnen wij uw kleding professioneel borduren. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment met (no-label) kleding aan vanaf de kleinste maatjes tot 5XL. Wij kunnen uw kleding borduren of bedrukken. 

Wat wilt u op uw kleding geborduurd hebben?

De perfecte uitstraling van uw merk

U kunt er voor kiezen om eigen kleding of textiel aan te leveren en door ons te laten borduren. Maar u kunt er ook voor kiezen om bij ons NO-LABEL shirts te bestellen. U levert bij ons uw gewenste borduring aan en wij maken hier vervolgens een borduurkaart van. Meer over het borduurproces, kunt u hier lezen. 

Alles met betrekking tot borduren van uw eigen kledinglijn, wordt in overleg met u bedacht en samengesteld. U krijgt altijd eerst een proefdruk, zodat u weet hoe de borduring er uit komt te zien. Uiteindelijk moet het perfect passen bij de uitstraling van uw eigen kledinglijn. 

De mogelijkheden

Het opzetten van een eigen kledinglijn is ontzettend populair. U wilt zich natuurlijk onderscheiden ten opzichte van de concurrentie, en daarom denken wij graag met u mee. Bij PRO Borduren gaan wij uitsluitend voor de beste kwaliteit. Dankzij onze professionele borduurmachines en geschoolde personeel, kunnen wij u de garantie voor goede kwaliteit geven.Wat zijn de mogelijkheden voor het borduren van uw eigen kledinglijn? 

Direct een offerte aanvragen voor uw eigen kledinglijn?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J