Ga naar de inhoud

Hoe was ik geborduurde kleding?

Hoe was ik mijn geborduurde kleding? Dat is een vraag die wij regelmatig krijgen. Om zo lang mogelijk van de geborduurde kleding te kunnen genieten is het belangrijk om een aantal punten in de gaten te houden. Kleding borduren staat bekend om zijn duurzame kwaliteit, en u wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de nieuwe kledingstukken. 

Tips voor het wassen van geborduurde kleding

Verschil tussen kleding borduren en kleding bedrukken

Bij kleding borduren wordt het logo op het kledingstuk gestikt. Dit zorgt voor een chique uitstraling en het blijft langer mooi. Een borduring is bestendig tegen de wasmachine en droger en je kan er in principe over heen strijken (voor een langer resultaat, adviseren wij het om dit niet te doen). Bij kleding bedrukken wordt het logo met een drukpers op de kleding bedrukt. Een bedrukt logo geeft een strakke uitstraling, maar kan wel eerder loslaten na veel wassen. Alle verschillen tussen kleding bedrukken en borduren lichten kan je lezen op onze website. 

Kleding borduren bij PRO Borduren?

In onze borduurstudio in Hillegom beschikken wij over professionele borduurmachines. Met de machines kunnen wij logo’s, teksten en afbeeldingen direct aanbrengen op de kleding en textiel. Voordat wij uw kleding gaan borduren, wordt er eerst een online proefdruk en een proefborduring gemaakt. Zo weet u hoe de borduring eruit komt te zien en staat u achteraf niet voor verassingen. 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het borduren van kleding? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. 

 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J