Ga naar de inhoud

Hoe werkt het?

Wat wilt u op uw kleding geborduurd hebben?

Van duizenden items tot enkele stuks laten borduren

Bij Pro-Borduren in Hillegom kunt u allerlei verschillende soorten textiel laten borduren. Of het nu gaat om één handdoek als kraamcadeautje, honderden jassen of duizenden petten met een geborduurd logo. In onze eigen borduurstudio, is het allemaal mogelijk. 

Geborduurde kleding, geeft een mooie uitstraling. Daarnaast is het duurzaam  en blijft het lang mooi. Textiel borduren, doen wij uitsluitend tegen de allerbeste kwaliteit. 

De mogelijkheden

De mogelijkheden voor het borduren van kleding, zijn ontzettend groot. U ontvangt bij ons altijd persoonlijk advies, snelle levering, uitstekende kwaliteit en dit in combinatie met een scherpe internetprijs. In onze borduurstudio in Hillegom bent u van harte welkom om alle mogelijkheden voor het borduren van textiel te bekijken. 

Voordelen

Bij Pro-Borduren beschikken wij over eigen productie. Dankzij onze professionele borduurmachines, kunnen wij razendsnel schakelen en heeft u binnen een korte tijd al uw geborduurde kleding binnen. Wat zijn de voordelen van kleding borduren ten opzichte van kleding bedrukken?

Direct een offerte aanvragen voor kleding borduren?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J