Ga naar de inhoud

Voordelen van kleding borduren

PRO Borduren is de aanbieder voor het borduren van kleding en textiel. Wij krijgen regelmatig te vraag wat nou voordeel is van kleding borduren ten opzichte van kleding bedrukken. Dat leggen we uit op deze pagina.

U zoekt op Google naar kleding bedrukken en kleding borduren, en u ziet door alle online aanbieders, door de bomen het bos niet meer. Ook op onze website kunt u lezen dat wij kleding borduren. Leuk dat we dat kunnen, maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van kleding borduren (ten opzichte van kleding bedrukken)? Dat lichten we graag even voor u toe. 

Onze specialiteit is het bedrukken en borduren van (bedrijfs)kleding en textiel. Dagelijks hebben wij tientallen, misschien wel honderden kledingstukken in ons hand, die wij voorzien van een logo, afbeelding of tekst. Het borduren van kleding is duurder dan het bedrukken van kleding. Dus waarom zou u hier nou voor kiezen?

Voordelen van kleding borduren

Waarom is kleding borduren duurder dan kleding bedrukken?

Bij borduren wordt het logo op het kledingstuk gestikt. Het is duurder omdat er meer werk bij komt kijken. Van uw logo wordt er eerst een borduurkaart gemaakt. Er wordt een ontwerp gemaakt met het aantal steken die nodig zijn. Vervolgens wordt deze borduurkaart geprogrammeerd in de borduurmachine. De prijs is afhankelijk van de grootte van uw logo (het aantal steken) en de afname. Moeten wij voor 1 stuk een borduurkaart maken of voor 1000 stuks? Bij een grote afname is vanzelfsprekend de prijs per stuk lager.  De prijs voor kleding borduren ligt hoger, maar uiteindelijk heeft u langer plezier van de kleding. 

Een chique uitstraling en duurzaam

Een geborduurd logo op kleding blijft lang mooi en heeft een chique uitstraling. Een borduring is bestendig tegen de wasmachine en droger en je kan er over strijken, dat is een groot voordeel. Doordat de bedrukking lang mooi blijft kiezen vooral bedrijven die duurzaamheid hoog op de agenda hebben staan, voor geborduurde bedrijfskleding. Dankzij de chique uitstraling kiezen ook veel horeca klanten voor een geborduurd logo. Op een blouse en sloof, komt een logo mooi uit.

Kleding borduren bij PRO Borduren?

PRO Borduren beschikt over professionele borduurmachines. Met de machines kunnen wij logo’s, teksten en afbeeldingen direct aanbrengen op de kleding en textiel. Voordat wij aan de slag gaan met het borduren van uw kleding, maken wij altijd eerst een proefdruk. U krijgt een indruk van hoe het kledingstuk eruit komt te zien, en sturen de prijzen toe. Na akkoord, gaan wij voor u aan de slag en heeft u binnen 10 werkdagen de geborduurde kleding al in huis.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J